Finike'de, "Gençlik Yürüyüşü" Yapıldı

Finike'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "Gençlik yürüyüşü" yapıldı.

Finike'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "Gençlik yürüyüşü" yapıldı.

Finike Kaymakamlığı tarafından Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı kapsamında düzenlenen "Gençlik yürüyüşü'ne, Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, İlçe Cumhuriyet Savcısı Murat Şahingöz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Çolak, İLçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hızır Güneş, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinliklere, Yunuslu Park önünden bando eşliğinde başlayan ve yaklaşık 700 metre devam eden yürüyüşün ardından Sahilkent beldesi sahilinde kutlama programı yapıldı. Programda Finike Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Sude Ayık, günün anlamına ilişkin konuşma yaptı.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin yaptığı müzik etkinliği ve şiirlerin okunmasının ardından Emniyet Spor Kulübü öğrencileri de gösteri sundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: