Finike'de huzur operasyonu

Antalya'da kumar oynamak ve oynatmak, fuhuş yapmak ve fuhşa aracılık etmek ile çeşitli suçlardan aranan 21 kişi yakalandı.

Antalya'nın Finike İlçesi'nde polis tarafından sabah erken saatlerde yapılan 3 operasyonda, kumar oynamak ve oynatmak, fuhuş yapmak ve fuhşa aracılık etmek ile çeşitli suçlardan aranan 21 kişi yakalandı.

Finike Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği 'huzur' adlı operasyonda, ilçede çeşitli suçlara karıştığı belirlenen 21 kişi yakalandı. Polis ekipleri ilk olarak, kumar oynatıldığı ihbarı üzerine Cumhuriyet Caddesi'nde faaliyet gösteren Köşem Kıraathanesi ile Çiftçiler Derneği Lokali'ne eş zamanlı baskın düzenledi. Baskında, kumar oynattığı ileri sürülen kıraathane işletmecisi Abdulkadir G. ile dernek lokalini işleten Ömer Y. ve kumar oynadıkları iddia edilen Kazım G., Murat U., Mehmet Y., Ferdi S., Abdurrahman G., Erdal E. ve Hakan K. yakalanarak gözaltına alındı. Polis her iki işyerinde yaptığı aramada, kumar oynamakta kullanılan oyun kâğıdı ve çok sayıda oyun fişi ele geçirdi. Polis, dernek lokali ve kıraathaneyle ilgili işlem yaptı.

Reklam
Reklam

İlçe merkezinde sabaha karşı yapılan ikinci operasyonda ise bir pansiyonda para karşılığı fuhuş yapan Gürcistan uyruklu 5 kadın yakalandı. Kadınların ifadesinin ardından 'fuhşa yer temin etmek' ve 'fuhuş yapmaya aracı olmak' suçunu işledikleri iddiasıyla Yaşar Y., Emrah T. ve Ziya P. gözaltına alındı.

Finike'deki operasyonun son ayağında ilçe girişinde bir otomobili durduran polis ekipleri, 'adam yaralamak' ve 'hırsızlık' suçlarından aranan Hikmet A., Bahri A., Özer G. ve Rıfat A.'yı yakaladı. Polis 4 şüphelinin yakalandığı otomobilde yaptığı aramada 1 pompalı tüfek, çok sayıda fişek, bıçak, göz yaşartıcı sprey ve dürbün ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin sorguları polis merkezinde sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz