Finike'de Ortopedi Doktoru Açığı Kapatıldı

Antalya'nın Finike Devlet Hastanesi'nde ortopedi hastalarına hizmet verilmeye başlandı. Hastane yetkililerinin girişimi sonucu devlet hastanesine...

Antalya'nın Finike Devlet Hastanesi'nde ortopedi hastalarına hizmet verilmeye başlandı.

Hastane yetkililerinin girişimi sonucu devlet hastanesine Ortopedi Uzmanı Dr. Emre Yaman atandı. Uzun zamandan beri geçici görev ile bu bölümde hizmet veriliyordu. Artık her gün ortopedi hizmeti verileceğini belirten hastane yetkilileri, ilçenin önemli bir sorununun çözüldüğünü söyledi.

Finike halkı için yapılan yeniliklerin devam edeceğini belirten Hastane Başhekimi Abdullah Konak, "Ortopedi Uzmanımız göreve başlamış olup etkin bir şekilde muayene yapmaya başlamıştır. Böylece hastanemizdeki uzman hekim sayımız 24’e yükselmiştir. Bu güne kadar Finike Devlet Hastanesi’nin ulaştığı en fazla uzman hekim sayısı budur. Yakında göreve başlayacak uzman hekimlerimiz ile hastanemiz bölgeye hizmetlerini daha da yoğunlaştıracaktır. Halkımızdan aldığımız yoğun destek bizlerin çalışma azmini her gün artırmaktadır." dedi.

Reklam
Reklam

HASTALARA İNTERNET HİZMETİ

Başhekim Konak, Finike Devlet Hastanesi'ndeki bir başka yeniliğin de hasta ve hasta yakınlarının hastanede hizmet aldıkları dönemde isterlerse internet hizmetini ücretsiz olarak kullanabilmeleri olduğunu söyledi. Konak, "Birçok insanın hayatının her aşamasında ihtiyacı olan internet hizmeti hastanemizde de etkin hale getirilmiştir. Bu konuda yapmaları gereken tek şey servislerdeki hemşirelerden şifre almaları olacaktır." şeklinde bilgi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: