Finikeli Kadınlardan Fakir Öğrenciler Yararına Kermes

Antalya'nın Finike ilçesinde gönüllü kadınlar tarafından fakir öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Gıda ürünlerinden çeyizlik eşyaya...

Antalya'nın Finike ilçesinde gönüllü kadınlar tarafından fakir öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Gıda ürünlerinden çeyizlik eşyaya kadar çok sayıda ürünün yer aldığı kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yeni Camii imam hatibi Cengiz Yıldırım'ın yaptığı duanın ardından kermes, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu ve Hasyurt Belediye Başkanı Muammer Genç tarafından kurdele kesilmesiyle açıldı.

Deniz Yıldızı Derneği bünyesinde düzenlenen kermeste satışa sunulan kıymalı, peynirli ve ıspanaklı gözlemeler yoğun ilgi gördü. Gözleme yapan gönüllü kadınlar yoğun talebe karşılık vermek için yoğun çaba harcadı.

Reklam
Reklam

Gözleme pişiren kadınlardan Zeliha Özyay, "Yaptığımız her gözleme, satılan her börekte bir fakir öğrencinin ihtiyacının görüleceğini bilmek bize mutluluk veriyor. Sıcak havaya rağmen ocak başında bulunmaktan hiç yüksünmüyoruz. Burdaki bütün arkadaşlarla açtığımız her yufka, yaptığımız her bir gözlemeyi ibadet neşvesi içerisinde yapıyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: