Finikeli miniklerden anneleri duygulandıran program

Antalya'nın Finike ilçesinde Gonca Kreşi ile Özel Finike Koleji öğrencilerinin düzenlediği Anneler Günü programında miniklerin...

Antalya'nın Finike ilçesinde Gonca Kreşi ile Özel Finike Koleji öğrencilerinin düzenlediği Anneler Günü programında miniklerin annelerine hediyelirini sunduğu sırada duygu dolu anlar yaşandı.

Palyaço, defile gösterileri büyük alkış alırken, ateş böceği dans gurubu ve Adıyaman yöresine ait halk oyunu gösterisi takdir topladı. Tarihteki Türk büyüklerini timsalen sahneye çıkan 5 yaş öğrencileri salondaki herkes tarafından dakikalarca alkışlandı. Anneleri en çok duygulandıran sahne ise program sonunda çocuklarının elinden aldıkları 'Anneler Günü' hediyesi oldu.

Reklam
Reklam

Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Bulut, "Çocuklarımız toplum önünde kendini ifade edebilmeleri, kendilerine olan güvenleri gösterebilmeleri, büyüdüklerinde arşivlerinde tatlı anılarının olduğu bir gün yaşatma ve dünyanın en değerli varlığı olan anneleri onure etmek için böyle bir organizasyonu düşündük." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: