Finlandiya Fahri Konsolosluğundaki Bıçaklı Kişi Gözaltına Alındı (2)

FİNLANDİYA'nın İstanbul Fahri Başkonsolosluğu’nda bazı işlemler yaptırmak istediğini söyleyerek giren 30 yaşlarında bir kişi, elinde bulunan 10 cm’lik bir bıçak ve

FİNLANDİYA'nın İstanbul Fahri Başkonsolosluğu’nda bazı işlemler yaptırmak istediğini söyleyerek giren 30 yaşlarında bir kişi, elinde bulunan 10 cm’lik bir bıçak ve garip davranışlarını gören konsolosluk çalışanlarının paniğe kapılmasına neden oldu. Bir konsolosluk çalışanının ihbarıyla konsolosluğa gelen polis ekipleri şüpheliyi gözaltına alarak Şişli Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

Şişli Cumhuriyet Caddesi’nde saat 10.30 sıralarında yaşanan olayda, konsolosluk çalışanı, içerisinde bıçaklı bir kişinin olduğunu görünce paniğe kapıldı. Konsolosluk görevlisi polisten yardım istedi. İhbar üzerine, fahri konsolosluğun bulunduğu binaya çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler, bu kişiyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Olayın konsolosluk binasında yaşanması nedeniyle, terörle mücadele ekipleri de sevk edildi. Edinilen bilgilere göre olayın terör yanının bulunmadığı anlaşılınca, soruşturmayı Şişli Asayiş Büro Amirliği’nin yapmasına karar verildi.
Psikolojik rahatsızlık belirtileri olduğu dikkat çeken hem Finlandiya, hem de Türk vatandaşı şahıs sağlık kontrolüne götürülürken, habercilerin sorusu üzerine, “Bir yanlışlık var arkadaşlar” diyebildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Reklam
Reklam

(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: