Finlandiyalı Işadamları, DASİDEF Üyelerini Ülkelerine Davet Etti

Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF), yurt dışı programları kapsamında Finlandiya’dan Erzurum’a gelen...

Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF), yurt dışı programları kapsamında Finlandiya’dan Erzurum’a gelen yatırımcı heyeti kabul etti.

DASİDEF Genel Sekreteri Halim Gökçe, Doğu Anadolu Bölgesi kapsamında yatırım programları düzenlemeye devam ettiklerini söyledi. Gökçe Erzurum’a Finlandiyalı işadamlarını yatırım imkânlarını incelemeye getirdiklerini ifade etti.

Finlandiyalı işadamı Jari Laitenen, İrfan Alabay ve beraberindeki heyeti Erzurum’daki ticari faaliyetler hakkında bilgilendiren Gökçe, Erzurum’un dışarıdan gelecek yatırımlara her zaman ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Gökçe, üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getireceklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Erzurum’daki ticari potansiyelleri değerlendirmek üzere kısa bir şehir turu yaptıklarını belirten işadamları, kış turizmi potansiyelini gözlemek amacıyla atlama kulelerini ve kış sporları tesislerini gezdiklerini ifade etti. Finlandiyalı işadamı Laitenen, 2 ülke arasında ticaret potansiyeli bulunduğunu aktararak, bu potansiyelin hayata geçirilmesi için çalışma yapacaklarını dile getirdi. Laitenen, DASİDEF üyesi işadamlarını Finlandiya’ya davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: