Fırat havzası alt yapı hizmet birliği

Fırat Havzası Alt Yapı Hizmet Birliğine bünyesinde bulunan

Fırat Havzası Alt Yapı Hizmet Birliğine bünyesinde bulunan il ve ilçelerdeki birimlere havzanın çevresini turizm açısından geliştirmek için proje başvurusu yapılabileceği açıklandı.

Fırat Havzası Alt Yapı Hizmet Birliği (FAY-HİB) Müdürü Ramazan Polat yaptığı yazılı açıklamada; “Elazığ Valisi Muammer Erol’un Başkanlığını yaptığı Fırat Havzası Alt Yapı Hizmet Birliği bünyesindeki Elazığ İli Merkez, Ağın, Keban, Kovancılar, Palu ve Sivrice İlçeleri ile Malatya Arapgir İlçesine, Tunceli ili Çemişgezek ve Pertek İlçelerine, Erzincan İli Kemaliye İlçesine ve Elazığ İli Harput Mahallesine sahip oldukları kültür miraslarını açığa çıkarmak turizm açısından bölgeye hareket kazandırmak amacıyla adı geçen il ve ilçelere yerel özelikleri dikkate alınarak gerek teknik alt yapı kazandırmak gerekse tanıtım ve pazarlama gücünün arttırılması maksadıyla turizm projeleri hazırlaması ve tarafımıza sunulması için Elazığ, Tunceli ve Erzincan İl Özel İdarelerine; Elazığ, Tunceli, Erzincan ve Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüklerine; Elazığ, Tunceli, Erzincan ve Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerine ve Elazığ Belediye Başkanlığına talebimizi resmi yazıyla ilettik. Aynı zamanda Birliğimiz vatandaşlarımızdan ve kurumlardan gelecek olan projeleri dikkate alarak proje komisyonunda değerlendirecektir. Vatandaşlarımız taleplerini Valilik binasındaki İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü veya FAY-HİB bürosuna 1 Kasım 2012 tarihine kadar getirebilirler” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: