Fırat Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, Yarı Finale Yükseldi

Üniversitelerarası Birinci Lig’de mücadelesini sürdüren Fırat Üniversitesi bayan voleybol takımı yarı finale çıktı. Samsun ilinde...

Üniversitelerarası Birinci Lig’de mücadelesini sürdüren Fırat Üniversitesi bayan voleybol takımı yarı finale çıktı.

Samsun ilinde gerçekleştirilen Üniversiteler 1.lig Voleybol müsabakalarında Fırat Üniversitesi bayan voleybol takımı ilk maçında Samsun 19 Mayıs Üniversitesini 3 - 1,ikinci maçında Kayseri Erciyes Üniversitesini 3 - 1, üçüncü maçında ise Erzurum Atatürk Üniversitesini 3-1 yenerek, yarı finale adını yazdırdı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Fırat Üniversitesi Voleybol takımı koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Cemal Gündoğdu, hedeflerinin önce yarı finalde rakip Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesini yenerek, finale çıkmak ve finalde de birinci olarak Elazığ’ı ve Fırat Üniversitesini en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Fırat Üniversitesi Voleybol takımı koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Cemal Güdoğdu, Fırat Üniversitesi bayan Voleybol takımının yarı final maçını Samsun’da Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ile bugün oynayacaklarını ve müsabakanın kazanılması halinde final maçına çıkacaklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: