Fırat Üniversitesi Kesikköprü Yerleşkesi İlk Fakültesine Kavuşuyor

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi temel atma töreni, 6 Haziran 2012 Çarşamba günü saat 15.30'da Malatya...

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi temel atma töreni, 6 Haziran 2012 Çarşamba günü saat 15.30'da Malatya Yolu üzerindeki Kesikköprü Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek.

13 bin 570 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak İletişim Fakültesi, 5 bloktan oluşacak. Fakülte binasında; öğretim üye ve elemanı odaları, derslikler, sergi salonları, stüdyolar, atölyeler ve sosyal tesisler yer alacak. Her geçen gün artan bölüm ve fakülteleriyle 30 bin öğrenciye ev sahipliği yapan Fırat Üniversitesi, yaklaşık 3 bin 700 dönümlük arazi üzerine kurulacak Kesikköprü Yerleşkesi'yle, hem Malatya Yolu'na doğru gelişen Elazığ'ın yeni çehresinde yer alacak hem de öğrencilerine daha modern binalarda eğitim alma imkanı sunacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: