Fırat Üniversitesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ve Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı Fırat Üniversitesi...

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ve Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı Fırat Üniversitesi Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törönle kutlandı.

Bu yıl ki 14 Mart Tıp Bayramı töreni, Fırat Üniversitesi Hastanesi 6. katında yapımı yeni tamamlanan 330 kişilik Konferans Salonu’nda yapıldı. Konferans Salonu'nun açılışı, törene katılan protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Fırat Üniversitesi Hastanesi Konferans Salonu’nda yapılan 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Programı’na, Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Soysal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazez, İl Sağlık Müdürü Uzm Dr. Selahattin Karakoç, Elazığ il Sağlık Genel Sekreteri Tarkan Özdemir, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Said Berilgen, Üniversite yöneticileri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Törende öğrenciler adına bir konuşma yapan Tıp Fakültesi öğrencisi Dr. Mücahit Erman, hekimlik mesleğinin insanlık tarihinin başlangıcından itibaren var olan, tarihi gelişimi ile birlikte güncellenen ve tarih sahnesinde çoğu zaman kilit rol oynayan yüce bir meslek olduğunu söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise Türkiye'de ve Fırat Üniversitesi’nde çok iyi yetişmiş, üst düzeyde donanımlı, yeniliklere açık ve ileri teknolojileri uygulayabilen hekimlerimizin sayısının giderek artmakta olduğunu vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: