Firdevs Saka Koleji Velileri Kardeş Okullarda Hediye Dağıttı

Kastamonu Özel Firdevs Saka Koleji velileri, Daday ve Akkaya YİBO öğrencilerini sevindirdi. Firdevs Saka Koleji...

Kastamonu Özel Firdevs Saka Koleji velileri, Daday ve Akkaya YİBO öğrencilerini sevindirdi.

Firdevs Saka Koleji anneleri, daha önce gerek kendi yaptıkları gerekse satın aldıkları atkı, bere ve eldivenleri kardeş okullardaki öğrencilere düzenledikleri programla teslim etti. 151 öğrenciye atkı-bere giydiren anneler, çocukların mutlulukları karşısında duygulanırken, sevinçlerini gizleyemeyen öğrenciler de, hediyeler için teşekkür etti.

Sınıf annelerinden Nebahat Gürgün, “Yaptığımız ufak bir çalışma ama elde edilen neticenin çok büyük olduğuna inanıyorum. Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessümleri ve mutluluğu görmemiz bizleri çok mutlu etti. Firdevs Saka Koleji anneleri olarak bu tür organizasyonları yaparak topluma daha faydalı olmaya çalışıyoruz. Bizlere bu imkânları sağlayan okul idaresi ve rehber öğretmenimize teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz