Fireni boşalan otomobil, evin mutfağına girdi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde freni boşalan otomobil yokuş aşağı kayarak yol kenarındaki evin mutfağına girdi. ...

Tokat'ın Erbaa ilçesinde freni boşalan otomobil yokuş aşağı kayarak yol kenarındaki evin mutfağına girdi.

İsmet Paşa Mahallesi Yavuz Selim Caddesi'nde İlhan Nihat Canik otomobilini park etti. Aracının el frenini çeken Canik daha sonra yanındaki arkadaşıyla birlikte otomobilinden çıktı. Oldukça dik bir yokuş bulunan caddedeki otomobil sürücü ve arkadaşının araçtan çıkmasının hemen ardından freni boşalarak yokuş aşağı doğru hareket etmeye başladı. Sürücü 84 yaşındaki İlhan Nihat Canik aracının hareket ettiğini görüp hareket eden aracı durdurmak için peşinden koştu ancak yetişemedi otomobil ise 70 metre aşağıda bulunan İsmail Ünal'a ait evin duvarını yıkarak mutfağa girdi.

Reklam
Reklam

Otomobil yaklaşık 10 metrelik duvar boşluğu bulunan evin mutfak camını kırarak içeri girdi. Kazada yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.

Kaza sonrası bir süre bekleyen araç sahibinin hala şaşkın olduğu gözlenirken emniyet ekipleri aracı girdiği yerden vinç yardımı ile çıkardı. Kaza sonrası olay yerine gelen evin sahipleri gördükleri manzara karşısında şaşırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz