Fırıncılar birbirine girdi: 1 ölü

ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde fırıncılar arasında çıkan tartışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Alınan bilgilere göre, Şahinler Ekmek Fırını'nın sahipleri Ahmet (42) ve Yüksel Şahin (32) kardeşler, dün gece geç saatlerde Ereğli İlçesi Yenimahalle'de bulunan evlerine gittikleri sırada, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen İstanbul Ekmek Fırını'nın sahipleri Bestami Uzun ve Veysel Talay tarafından yol ortasında kurşun yağmuruna tutuldu.

Olayda, ayağına 4 kurşun isabet eden Ahmet Şahin, kaldırıldığı Ereğli SSK Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi olduğu gerekçesiyle Zonguldak Araştırma ve Geliştirme Hastanesi'ne sevk edildi. Ahmet Şahin, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken, kasıklarına 3 kurşun isabet eden Yüksel Şahin Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis, eşkali verilen saldırganların peşine düştü ve Ereğli sahilinde şüpheli gördüğü iki kişiyi havaya ateş açarak yakaladı. Gözaltına alınan şahıslar, olayla ilgilerinin bulunmadığının anlaşılması üzerine serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Polis, daha sonra yaptığı operasyonlarda Bestami Uzun ve Veysel Talay'ı, olayda kullandıkları tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.