Fırıncılara yönelik hijyen eğitimi semineri düzenlendi

Rize Fırıncılar Odası, üyelerine yönelik hijyen eğitimi semineri düzenledi.

Rize Fırıncılar Odası, üyelerine yönelik hijyen eğitimi semineri düzenledi.

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odası binasında düzenlenen seminerde İl Tarım Müdürlüğü Gıda ve Kontrol Şube Müdürü Fuat Aksu, katılımcılara işletmelerdeki temizlik ve hijyenik çalışma ortamının sağlanması, dağıtım ve satışlarda dikkat edilmesi gereken konularla ilgili bilgi verdi. Aksu, daha sonra katılımcıların sorularını yanıtladı.

Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen organizasyonla fırıncı esnafına hijyen eğitimi verdiklerini belirterek, "Amacımız fırınlarımızda sağlıklı bir ortamda ekmek üretiminin gerçekleştirilmesidir. Rize Fırıncılar Odası olarak halkımızın sağlığına önem veriyoruz. Bu eğitimin amacı da temel gıda maddelerinden olan ekmeğin daha temiz ve hijyenik bir ortamda üretilmesidir" dedi.

Reklam
Reklam

Eğitime katılan meslektaşlarına hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Kumbasar, "Eğitimlerimiz belirli periyotlar halinde devam edecek. İl Tarım Müdürlüğü, Türkiye Fırıncılar Federasyonu ve Rize Fırıncılar Odası'nın desteğiyle yapacağımız eğitimlerimizle meslektaşlarımıza daha iyi ve daha doğru bir işletme ruhu kazandırmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: