Firmalara Yıllık Işletme Cetvelini Güncelleme Uyarısı

Yıllık işletme cetvelini 30 Nisan 2013 tarihine kadar güncellemeyen firmalara para cezası uygulanacak.

Yıllık işletme cetvelini 30 Nisan 2013 tarihine kadar güncellemeyen firmalara para cezası uygulanacak.

Tunceli Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, firmaların yıllık işletme cetvelini 30 Nisan 2013 tarihine kadar Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne göndermeleri gerektiği bildirildi.

Sanayi Sicil Bilgisayar programında yapılan yeni düzenlemeyle her yıl Nisan ayı sonuna kadar verilmesi zorunlu yıllık işletme cetvellerinin güncellenmesinin www.sanayı.gov.tr internet adresinden yapılabileceği belirtilen açıklamada, işletme bilgilerinin yeni sisteme göre güncelleme yapıldıktan sonra yıllık işletme cetveliyle anket formu doldurulacağı ifade edildi.

Reklam
Reklam

İşletmenin kayıtlı olduğu Sanayi Sicil Veri Tabanı'nın yeniden yazıldığı, bu kapsamda firmalara ait eski bilgilerin güncellenmesi gerektiği vurgulanan açıklamada, "Firmaların eksik bilgi vermemeleri için gerekli uyarılar sisteme konulmuştur. Sistemdeki uyarılara uymayan ve yıllık işletme cetvelini 30 Nisan 2013 tarihine kadar Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne göndermeyen firmalara ilgili yasa gereği idari para cezası uygulanacaktır" denildi.

Muhabir: Fatma Çıray

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: