First Lady çıplak

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile evlilik planları yapan eski model ve şarkıcı Carla Bruni'nin yeni çıplak fotoğrafları yayınlandı. İspanyol magazin dergisi DT'nin internet sayfasında yayınlanan fotoğraflarda Bruni siyah çizmesi ve parmağındaki yüzük dışında çırılçıplak. Fotoğrafların yeni çekildiğini iddia eden bazı yayın organları, "Carla, Sarko'nun yüzüğüyle çıplak poz verdi" şeklinde haberler yayınladılar. Ancak İspanyol dergisinin bir yetkilisi fotoğrafların tam olarak ne zaman çekildiğini doğrulayamamakla birlikte, Sarkozy'nin 8 Ocak'ta ilişkilerini resmen açıklamasından önce çekildiğini söyleyebileceğini bildirdi. Maria Sanchez, "Geçen Ağustos ayında çekilmiş olabilir" dedi.

Reklam
Reklam

Carla Bruni'nin fotoğraflarını görmek için tıklayın

CECİLİA BİKİNİLİ RESMİNİ BASAN DERGİYİ DAVA ETTİ

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin eski eşi Cecilia Ciganer-Albeniz, kapağında Carla Bruni ile kendi bikinili fotoğraflarını karşılaştıran Closer Dergisi'ne karşı 250 bin Euro'luk dava açtı.

Önceki gün piyasaya çıkan dergi hem kapakta hem de iç sayfalarında Carla Bruni'nin düzgün vücut hatlarını gösteren bikinili fotoğrafıyla Cecilia'nın pörsümüş vücudunu gösteren fotoğrafını yan yana yayınladı. Fotoğraflarının bu şekilde yayınlanmasının özel yaşamına ve kişilik haklarına saldırı olduğu gerekçesiyle Nanterre mahkemesine başvuran Cecilia, derginin toplatılmasını istedi.