Fırtına Atatürk Havalimanı'na İniş Yapan Uçakları Olumsuz Etkiledi

İstanbul’da ekili olan fırtına nedeniyle hava trafiğinde bir aksama yaşanmazken, sert rüzgar Atatürk Havalimanı’na iniş...

İstanbul’da ekili olan fırtına nedeniyle hava trafiğinde bir aksama yaşanmazken, sert rüzgar Atatürk Havalimanı’na iniş yapan uçakları olumsuz etkiledi.

İstanbul’da geceden itibaren etkili olan fırtına ve yağış, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Fırtınada Atatürk Havalimanı’na inmeye çalışan uçakların beşik gibi sallandığı görüldü. Fırtına nedeniyle hava trafiğinde herhangi bir gecikme yaşanmazken, Atatürk Havalimanı’na iniş sırasında aldıkları sert rüzgarla yalpalayan uçaklar, ilginç görüntüler oluşturdu.

Reklam
Reklam

Devlet Hava Meydanları İşletmesi yetkilileri, fırtına nedeniyle hava trafiğinde herhangi bir aksamının yaşanmadığını, alınan tedbirlerle uçakların inişleri Ataköy yönünden gerçekleştirdiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz