Fırtına Çatıları Uçurdu, Ağaç, Direk Devirdi

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL, Sokak üzerinde işyeri olan İlhan Sönmez, “Şiddetli rüzgar nedeniyle Veysel Karani Camisi’nin çatısı uçtu. Buradan her gün insanlar geçiyor.

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL, Sokak üzerinde işyeri olan İlhan Sönmez, “Şiddetli rüzgar nedeniyle Veysel Karani Camisi’nin çatısı uçtu. Buradan her gün insanlar geçiyor. Allahtan ucuz atlatıldı. İnsan olsaydı her türlü şey olabilirdi” dedi.

AĞAÇ VE DİREKLER DEVRİLDİ
Zincirlikuyu Mezarlığı girişinde ise ağaç otomobilin üzerine devrildi. Otomobil içerisindeki iki kişi olaydan yara almadan kurtuldu. Araçta ise maddi hasar oluştu.
Şişli Kurtuluş Caddesi girişinde de halk otobüsün üzerine aydınlatma direği devrildi. Direk itfaiye ve belediye ekipleri tarafından otobüsün üzerinden kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: