Fırtınayı Şova Çevirdiler

Marmaris’te sabah saatlerinden itibaren etkili olan rüzgarlı ve yer yer fırtınalı havayı fırsat...

Marmaris’te sabah saatlerinden itibaren etkili olan rüzgarlı ve yer yer fırtınalı havayı fırsat bilen sörf tutkunları fırtınayı şova çevirdi.

Sörfçüler rüzgarın hızının yüksek olması nedeniyle adrenalini yüksek sörf sporuna yöneldiler. Kapalı ve rüzgarlı havayı fırsat bilen sörf severler sörf malzemelerini alarak denize koştu. Birbirinden güzel hareketlerle rüzgarın ve denizin tadını çıkaran sörfçüleri vatandaşlar da büyük ilgiyle izledi.

Marmaris’te sabahtan itibaren devam eden rüzgar öğle saatlerinde şiddetini daha da artırarak hayatı olumsuz etkiliyor. Denizde dalga boyu yer yer üç metreye kadar ulaştı. Dalgaların sahile vurması nedeniyle yat limanında vatandaşlar yürümekte güçlük çekti.

Reklam
Reklam

Devlet Meteoroloji İşleri'nden edinilen bilgiye göre, zaman zaman saatteki hızı 30 kilometreye ulaşan fırtına salı gününe kadar devam edecek. Yetkililer, ilçede sağanak yağışların beklendiğini, vatandaşların tedbirli olmaları gerektiğini söyledi.

Öte yandan Marmaris'te hızı zaman zaman 30 kilometreye ulaşan fırtınayı fırsat bilen sörfçülerin, dalgalı denizde tehlikeli bir biçimde sörf yapmaları dikkat çekti. Dev dalgaların arasında sörfçüler fırtınaya aldırmadan spor yapmaya devam ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: