Fiskobirlik Başkanı Bayraktar güven tazeledi

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Fiskobirlik) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Lütfi Bayraktar yeniden seçildi.Birliğe bağlı Entegre...

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Fiskobirlik) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Lütfi Bayraktar yeniden seçildi.
Birliğe bağlı Entegre Fındık işleme Tesisi (EFİT) AŞ Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'da yapılan seçimde Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ile Bulancak delegesi Recep Yakar yarıştı.
Toplam 171 delegenin oy kullandığı seçimde Lütfi Bayraktar 93 oy alarak yeniden Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Diğer aday Recep Yakar ise 78 oy aldı.
Seçimin ardından değerlendirmede bulunan Yakar, seçim sonucunun hayırlı olmasını dileyerek, Bayraktar'dan azimle fındık camiası adına çalışmasını istedi.
Bayraktar ise yaptığı konuşmada, delegelere teşekkür etti. Seçimlerin seviyeli bir ortamda ve demokratik çerçevede geçtiğini kaydeden Bayraktar, "Bugün kazanan Fiskobirlik olsun. Birliğin sıçrama yapacağı bir seçimdi. Trafik kazasına uğramaması bir kazanç oldu." dedi.
Lütfi Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü: "15 gün önce annem rahmetli oldu. Onun bana vasiyeti Fiskobirlik’i bırak olmuştu. Biz koltuk için gelmedik. Bu işin vebali var diye buradayız. Zor olacağını tahmin ediyorduk ama kolay oldu, Allah sizlerden razı olsun.”
Bayraktar başkanlığındaki Fiskobirlik Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:" Ali Güler, Sıtkı Şarman, Ömer Çebi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz