Fıstık hırsızları olduğu iddia edilen şahıslar yakalandı

Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Toklu ve Boncuk köylerinde kurutulmaya bırakılmış 3 ton civarında fıstığı çaldığı iddia edilen 3 kişi yakalandı.Besni ilçesi Toklu ve Boncuk Köylerinden bulunan evlerde kurutulmaya bırakılmış 3 ton fıstık çaldığı iddia edilen S.Ü.

Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Toklu ve Boncuk köylerinde kurutulmaya bırakılmış 3 ton civarında fıstığı çaldığı iddia edilen 3 kişi yakalandı.
Besni ilçesi Toklu ve Boncuk Köylerinden bulunan evlerde kurutulmaya bırakılmış 3 ton fıstık çaldığı iddia edilen S.Ü. (21), R.A. (19) ve M.K. (16)isimli 3 kişi jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde yakalandı. Yakalanan şahıslar, jandarma karakolunda tamamlanan işlemlerinin ardından Besni Adliyesine sevk edildi. Öte yandan şahısların çaldığı iddia edilen 3 ton fıstık ise jandarma ekipleri tarafından bir depoda ele geçirildi.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz