Fitnesçilerden Aldırmaz'a ziyaret

Türkiye Şampiyonu olan Atletik Spor Kulübü sporcuları Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

İstanbul’da yapılan Vücut Geliştirme Fitness, Atletik Fitness ve Wellness Gençler Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçmelerinde 9 kupa kazanarak Türkiye Şampiyonu olan Atletik Spor Kulübü sporcuları Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

Antrenör Orhan Uygun, şampiyon olan takımlarından derece yapan Merve Deneçbereli, Gizem Davarcı, Cahit Geneler, Enis Aksoy, Ebru Salman ve Seda Temeltaş’ın milli takım kadrosuna dahil edildiğini belirterek, “Bu sporcularımız Macaristan’da Aralık ayında yapılacak Dünya Gençler Fitness Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar. Elde ettiğimiz bu başarıda bize maddi ve manevi anlamda destek olan Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz’ın büyük payı var. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, başarılı sporcuları kutladı. Gençlerin spor yapmasının önemine değinen Zihni Aldırmaz, “Ancak kadınların spor yapması daha da önemli. Çünkü kadın spor yaparsa çocuk da sporu sever. Spor sevgisi aileden başlar. Hatta biz terörün spor ve sanatla önlenebileceğine inanıyoruz. Başarılarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum. Sizlere destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyarete kazandıkları kupalarla gelen başarılı sporcular Zihni Aldırmaz ile hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: