Fiyatı 3 bin 689 TL'ye düştü! Üstün kaliteli ve dayanıklı Samsonite çantada indirim

Son Güncelleme:

Seyahatlerinizde, işe ya da okula giderken size eşlik edecek dayanıklı bir sırt çantası arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Kalitesiyle yıllardır adından söz ettiren Samsonite'ın en beğenilen sırt çantası modeli indirime girdi. Detaylar yazımızda...

Çanta satın alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olması, dayanıklılık, fonksiyonellik, hafiflik, iç bölmelerin çokluğu... Tüm bu saydıklarımızı ve çok daha fazlasını bir arada sunan çantalar, bir kez alıp ömür boyu kullanmalık adeta! Piyasada pek çok çanta markası ve modeli bulunsa da rakiplerinden sıyrılarak fonksiyonellik ve güvenlik anlamında bir adım daha öne çıkan Samsonite çantalar pek çok kişinin favorisi. Kısa ya da uzun seyahatlerde, işe giderken, okulda kısacası her an her yerde en yakın arkadaşınız olmaya aday Samsonite çantalarla tanışmaya ne dersiniz? Markanın en beğenilen çanta modellerinden biri olan SAMSONITE KH8-09-003 17.3 STACKD BIZ Notebook Sırt Çantası bugüne özel indirimiyle sizleri bekliyor. Kısa süreli bu fırsatı kaçırmak istemezseniz işte detaylar...

SAMSONITE KH8-09-003 17.3 STACKD BIZ Notebook Sırt Çantası, Siyah


Çantanın ana özelliği, 17.3 inçlik dizüstü bilgisayarlar için özel bir bölme içermesidir. Bu bölme, dizüstü bilgisayarınızı güvenli bir şekilde taşıma imkanı sunar. Ayrıca içerisindeki farklı bölmeler ve cepler, diğer eşyalarınızı organize etmeniz için kullanışlıdır. Çantanın sırt kısmında bulunan hava akışlı yastıklar, kullanıcının konforunu artırırken terlemeyi önler. Ayrıca, ergonomik omuz askıları ve göğüs kemeri ile uzun süreli kullanımlarda bile rahat bir taşıma sağlar. Samsonite KH8-09-003 17.3 STACKD BIZ Notebook Sırt Çantası iş seyahatleri, okul veya günlük kullanım için idealdir. Güvenli ve pratik bir taşıma imkanı sunan bu çanta, Samsonite kalitesi ile uzun ömürlü bir kullanım sağlar.

Kullanıcılar ne diyor?

  • "Samsonite çantanın kalitesi de bir başkaymış. Çevremdeki arkadaşlarım iş için önermişti, aldım ve çok beğendim."

  • "Çok çok çok rahat bir sırt çantası. Güvende hissettiriyor."
Ürünü İncele

Bu içerik 22 Eylül 2023 tarihinde yayınlanmıştır. İçerik yayınlandıktan sonra listelenen ürünlerin indirim oranlarında ve fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.