Fiziksel Engelliler Derneğinden Proje

Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, AB Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı'nın, "Leonardo da Vinci Programı" teklif

Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, AB Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı'nın, "Leonardo da Vinci Programı" teklif çağrısı çerçevesinde hazırladıkları projeyi Ulusal Ajans'a teslim ettiklerini bildirdi.

Şentürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin ortakları arasında Alman bir vakfın yanı sıra Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Zonguldak Ereğli ve Çevresini Kalkındırma Derneği'nin yer aldığını söyledi.

Projenin engellilere yönelik mesleki eğitimin güçlendirilmesine yardımcı olmayı amaçladığını belirten Şentürk, "Engellilerin iş yaşamındaki motivasyonlarının artırılması ve rollerinin güçlendirilmesi de hedefleniyor. Bu projenin gerçekleştirilmesiyle engellilerin bölgemizde istihdamlarının artırılması ve işverenlere kalifiye eleman yetiştirilmesi öngörülüyor" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: