Fka, 5 Projeyi Kabul Etti

Fırat Kalkınma Ajansı’na (FKA) Mayıs-Haziran döneminde 8 projenin başvurusunun yapıldığı belirtilirken, bunlardan 5’inin kabul edildiği...

Fırat Kalkınma Ajansı’na (FKA) Mayıs-Haziran döneminde 8 projenin başvurusunun yapıldığı belirtilirken, bunlardan 5’inin kabul edildiği bildirildi.

FKA tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Fırat Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran Dönemi kapsamında yapılan başvurulara ilişkin değerlendirmeler sonuçlanmıştır. Dönem içerisinde toplam 8 başvuru alınmış olup bu taleplerin 5 tanesi başarılı bulunmuştur. Bu ilan başvuru sahipleri için sözleşmeye davet çağrısı niteliğinde olup, başvuru sahiplerinin en geç 10 iş günü içerisinde sözleşme imzalamak üzere ajansa başvurması gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Reklam
Reklam

“Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörlüğü, Kayısı Araştırma, Geliştirme ve Tanıtım Vakfı, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ile Tunceli Valiliği'nin projeleri kabul edildi” denilen açıklamada, “2012 yılı Teknik Destek programı kapsamında yeni başvuru kabulü devam etmektedir” şeklinde ifadeler kullanıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: