Flaş..Akyüz, savcılığa çağrıldı!..

Kdz. Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, savcılık tarafından ifadeye çağrıldı1..

Kdz. Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsü Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, Yeni Ufuk'un haberleri ardından savcılık tarafından çağrılarak, ifade verilmesi istendi!..

Dün akşam saatlerinde savcılıkta ifade verdiği öğrenilen Akyüz'e, Halk Otobüsü sahiplerinden toplanan yaklaşık 30 bin TL'nin akibetinin sorulduğu öğrenildi..

Bilindiği üzere Akyüz, yaklaşık 10 gün önce halk otobüsü sahiplerinden 250'şer TL yani toplam 30 bin TL toplamış, Yeni Ufuk'un bu toplanan parayı deşifre etmeye yönelik haberinin ardından paralar iade edilmiş ve ardından 1 hafta geçtikten sonra iade edilen paralar tekrar toplanmıştı.

Reklam
Reklam

Toplanan bu paranın Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çınar'la görüşülmesinin ardından, Kdz. Ereğli'de bulunan özel bir bankaya yatırıldığı iddia edilmişti!..

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: