FLO 145 mağazaya ulaştı

FLO, Zonguldak-Ereğli, Samsun Piazza AVM, Ataşehir Brandium AVM, Siirt Andera AVM'de açılan mağazalarıyla 145 mağazaya ulaştı.

İlk mağazası 2001 yılında açan FLO, 7’den 70’e her yaşa ve herkese hitap eden ürünleriyle Türkiye’deki liderliğini açık ara sürdürürken hızla büyümeye devam ediyor. Kalite ve uygun fiyat avantajını birarada sunan FLO iki günde açtığı Zonguldak-Ereğli, Samsun Piazza AVM, Ataşehir Brandium AVM, Siirt Andera AVM Fatsa City AVM’deki mağazalarıyla toplamda 110 bin 267 metrekarelik satış alanıyla hizmet verecek.

İlkbahar-Yaz Modası Flo’da
2013 İlkbahar/Yaz sezonunda FLO’nun erkek ayakkabı modellerinde süet, keten ve nubuklar ön planda bulunuyor. Yeni sezonda mavi kendini gösterirken bordo, lacivert, koyu yeşil; renkli ve hasır tabanlar, erkek modasını ve tarzını oluşturuyor. FLO’nun 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, çocuk olmanın ayrıcalığını rengârenk tasarımlarıyla yaşatıyor. Çocuk ayakkabı modasında şıklığı, konforu ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO’nun erkek çocukları için tasarladığı marin tarzı ayakkabılar bu sene çok konuşulacak. Şehirli ve modern kadınların ayaklarını yerden kesecek tasarımlara, kalite ve uygun fiyat avantajı ile Türkiye’nin her yerindeki Flo mağazalarından ulaşılabiliyor.

Reklam
Reklam

Avrupa’nın en büyük ayakkabı mağazası FLO’nun
Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO, İstiklal Caddesi’nde bulunan tarihi Anadolu Pasajı’nda açtığı mağaza ile Avrupa’nın en büyük ayakkabı mağazasına sahip. Tarihi Anadolu Pasajı’nın dokusunun korunarak restore edilen, 5 bin metrekare büyüklüğündeki İstiklal Caddesi FLO mağazası, içerisinde ayakkabı ve aksesuar kategorisinde toplam 10 binin üzerinde ürün çeşidini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Online mağaza ile binlerce ürün kapınızda
Flo ürünlerine, Türkiye’nin birçok yerine yayılmış olan mağazalarının yanı sıra, resmi web sitesinden de kolay ve güvenli şekilde ulaşılabiliyor.