Florya'da Lucescu rüzgarı!

Galatasaray sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Shaktar Donetsk ile yaptığı hazırlık maçında sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Başkan Ünal Aysal'ın son seçimde yollarını ayırdığı eski yönetim kurulu üyeleri Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak da tesislerdeydi.

Sabah saatlerinde oynanacak hazırlık maçı için tesislere gelen Başkan Ünal Aysal, Sportif Direktör Lütfi Arıboğan ve Bülent Tulun eski yöneticiler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'la karşılaştı.

Haberin GalerisiLucescu'nun Galatasaray'da görev yaptığı dönemde yöneticilik yapan Dürüst ve Albayrak eski dostları için tesislere gelmişti. Yönetimden ayrılmaları ve Fatih Terim'in kulüpten ayrılması sürecinde karşı cephelerde yer alan iki ekibin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde karşılaşması hayli şaşırtıcı oldu.

Reklam
Reklam

Bu ekip karşılaşma sonrasında Mancini ve Lucescu'nun da katılımıyla tesislerde yemek yediler.

Galatasaray ile Shaktar Donetsk arasındaki hazırlık karşılaşması ise Ukrayna temsilcisinin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Misafir ekibin gollerini Ferreyra ve Ilsinho kaydederken sarı kırmızılıların golü Yekta'dan geldi.