Florya'da Skibbe fırtınası!

Galatasaray, sabah antrenmanıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda futbolcuların, ısınma bölümünün ardından teknik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirip, orta ve şut çalışmasıyla idmanı tamamladıkları kaydedildi.

Sarı-kırmızılı ekipte tedavileri tamamlanan Murat Akça ve Mehmet Güven'in antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştıkları, bel ağrısı şikayetleri olan Servet ile tedavileri süren Emre Güngör, Lincoln, Kewell, Linderoth ve Serkan Çalık'ın tedavilerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salon ile sahada takımdan ayrı birer çalışma yaptıkları ifade edildi.

Reklam
Reklam

Ayrıca Semih Kaya ve Uğur Uçar'ın ameliyatları sonrası rehabilitasyon çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'nde sürdürdükleri vurgulandı.

SAĞLIK KONTROLLERİ SÜRÜYOR Galatasaray, akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray Futbol Takımı'nda sağlık kontrollerine bugün de devam edildi.

Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin bugünkü bölümüne, sarı-kırnmızılı futbolcular Emre Aşık, Ayhan Akman, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Hakan Balta katıldı.

Kontroller kapsamında futbolcular bir dizi sağlık testinden ve muayenelerden geçirilirken, teknik direktör Michael Skibbe ile yardımcısı Edwin Boekamp'ın da öğlenden sonra kontrolden geçecekleri bildirildi.