"fmv Işık Okulları &british Side" Yaz Okulu Kayıtları Başlıyor

FMV Işık Okulları & British Side yaz okulu, ana dili İngilizce olan eğitmenler eşliğinde yaz...

FMV Işık Okulları & British Side yaz okulu, ana dili İngilizce olan eğitmenler eşliğinde yaz döneminde çocuklarının hem İngilizcelerini geliştirmesini hem de eğlenmesini isteyen veliler için bulunmaz bir fırsat sunuyor.

Okulların yakın bir zamanda kapanacak olması velilerin yaz okulu arayışını yoğunlaştırdı. Bu konuda seçenekler oldukça fazla, bu durum seçim yapmayı daha da zorlaştırıyor. Yaz okulu arayışında olan veliler hedefleri doğrultusunda çeşitli kriterleri göz önünde bulundurarak seçim yapıyorlar. Amaç bazen spor bazen de dil eğitimi olabiliyor. FMV Işık Okulları, British Side ile yaptığı işbirliği sonucu her iki seçeneği bir arada sunuyor. Yaz okulu çocukların gün boyunca eğitim ve aktivitelerde İngilizce konuşacakları önemli bir fırsat olacak.

Reklam
Reklam

Kendi kulvarlarında sektörlerine öncülük eden FMV Işık Okulları ve British Side Dil okulları bu yıl yaz okullarında tecrübelerini, kalitelerini ve fiziksel imkanlarını ortaya koyarak katılımcılara çok daha verimli bir yaz okulu tecrübesi yaşatacaklar. FMV Işık Okulları Erenköy Kampüsü'nde yapılacak Yaz Okulu'nda çocuklara eğlenceli bir yaklaşımla, eğitmenlerinin tamamı yabancı olan ve sınıflarda sadece İngilizce konuşulan bir ortam sunuluyor. Çocuklar FMV Işık Okulları'nın gelişmiş sportif imkanları ve konularında uzman spor hocaları eşliğinde öğleden sonralarını spor ve sınıf dışı aktivitelerine ayırabilecekler.

FMV Erenköy Işık Lisesi - Fen Lisesi Müdürü Özden Soyer amaçlarının katılımcıların sınıf içinde eğlenerek öğrendikleri İngilizceyi, yemek araları ve spor aktiviteleri gibi sosyal ortamlarda da kullanmaları ve öğrenilen İngilizcenin kalıcı olmasını sağlamak olarak açıkladı.

British Side'ın son birkaç yıldır yaptığı ve oldukça başarılı olan yaz okuluna spor ve sosyal aktiviteleri de katmış olması ve bunu FMV Işık Okulları bünyesindeki imkanlarla yapacak olması ve eğitmenlerin tamamının ana dillerinin İngilizce olması okula ilgiyi arttırmış durumda.

Reklam
Reklam

British Side Dil okullarının Akademik Direktörü Sally Gayford, "Uzun yıllardır Cambridge Üniversitesi Esol Sınavları için işbirliği yaptığımız Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından FMV Işık Okulları ile unutulmaz bir yaz okulu tecrübesi yaşatacağımıza inanıyoruz ve İngiltere'yi adeta ayağınıza getiriyoruz. İngiltere'deki bir yaz okulundan tek farkımız çocukların akşam eve dönecek olmaları" dedi.

Yaz okulu 25 Haziran itibariyle başlayacak ve sınıflar 7-9, 10-12 ve 13-16 yaş gruplarına ve İngilizce seviyelerine göre oluşturulacak. FMV-British Side Yaz Okulu hakkında daha ayrıntılı bilgi 0212 327 2701 numaralı telefondan alınabiliyor.

FMV IŞIK OKULLARI

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları 126 yıllık köklü geçmişiyle, Osmanlı İmparatorluğu'ndan Türkiye Cumhuriyeti'ne uzanan döneme; ulusal egemenliğe geçişe, Atatürk İlke ve İnkılapları'na tanıklık etmiş ve 17 Aralık 1934 tarihinde kuruluşunun 49. yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ün onayı ile "Işık" adını almıştır. FMV Işık Okulları; Nişantaşı, Ayazağa, Erenköy ve Şile kampüslerinde; anaokulları, ilköğretim okulları, liseleri, fen lisesi ve üniversitesi ile devam ettirdiği eğitim-öğretim sürecinde,

Reklam
Reklam

aynı zamanda Yüce Önder Atatürk'ün öğrenim gördüğü Şemsi Efendi Mektebi'yle bütünleşen bir eğitim öğretim kurumu olmanın da haklı onur ve gururunu taşımaktadır. "Önce iyi insan yetiştirmek" hedefiyle hareket eden Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, günümüzün en gelişmiş eğitim ve öğretim sistemlerini uygulamakta ve insan haklarına saygılı, laik ve demokrat, bilimsel düşünen, sosyal yaşamlarında etkin nesiller yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

BRITISH SIDE DİL OKULU

British Side, British Council'in kurs bölümünü kapatması sonrasında British Council'in yöneticileri ve eğitmenleri tarafından kuruldu. 2006 yılında eğitimlerine başlayan British Side Dil Okulu kurucu ve eğitmenleri 1997 yılında British Council'in Türkiye'deki kurslarını kurmuş ve sektörde bir numara olmasında çok önemli rol oynamışlardır. Bu sebepledir ki dünyada lisan eğitiminde tartışmasız bir numara olan kurumdan gelen yönetici ve eğitmenler bu tecrübelerini British Side'a yansıtmışlardır.

Çocuk eğitimlerinin yanı sıra yetişkin ve öğretmen eğitimlerini kapsayan bireysel kurs programı ile Türkiye'nin önde gelen birçok kurumuna iş İngilizcesi, profesyonel gelişim kursları ve iş İngilizcesi sınavı (BULATS) hizmeti veren British Side, yurtdışı öğrenimleri için danışmanlık hizmeti de sunmaktadır.

Reklam
Reklam

Öğretim kadrosuyla dikkat çeken British Side tamamı uluslararası geçerliliği olan CELTA (Cambridge University, Certificate in English Language Teaching to Adults) sertifikasına ve asgari 3 yıl eğitmenlik tecrübesine sahip, anadili İngilizce olan kişilerden seçilmektedir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: