Foça Merkezinde Kaza: 4 Yaralı

İzmir Foça'da, iki aracın çarpışması sonucu dört kişi yaralandı.Kaza, dün gece Mersinaki Caddesinde meydana geldi....

İzmir Foça'da, iki aracın çarpışması sonucu dört kişi yaralandı.

Kaza, dün gece Mersinaki Caddesinde meydana geldi. Leventler Deniz Üssü istikametine giden Münir Berk (34)yönetimindeki 35 S 3445 plakalı araç ile yol kenarından caddeye çıkış yapan Mesut Atlı (57) idaresindeki 35 VC 295 plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan 35 VC 295 plakalı otomobil ağaca çarparak durabildi.Kazada, iki aracın sürücüsü ile araçlarda bulunan Atilla Akyar (45) ve Ayşe Atlı (54) yaralandı.Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kaza yerinde yapılan müdahalenin ardından Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Kaza sonrası cadde araç trafiğine bir süre kapatıldı. Yolun temizlenmesi ve kaza yapan araçların kaldırılmasıyla cadde trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz