Foça Saldırısı

İzmir’in Foça ilçesinde düzenlenen bombalı saldırı ile ilgili bir kişi daha gözaltına alındı.İzmir’in Foça ilçesinde...

İzmir’in Foça ilçesinde düzenlenen bombalı saldırı ile ilgili bir kişi daha gözaltına alındı.

İzmir’in Foça ilçesinde askeri servis aracının geçişi sırasında düzenlenen 2 askerin şehit olduğu, 12 kişinin de yaralandığı bombalı saldırı ile ilgili 1 kişi daha yakalandı. İsmi açıklanmayan kişinin saldırıyı düzenleyen ve Şanlıurfa’da güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada biri ölü diğeri yaralı ele geçirilen iki teröriste yardım ve yataklık ettiği iddia edildi.

Teröristlerin bombalı saldırıyı düzenlemeden iki gün önce bölgede keşif yaptığı sırada kendilerini gören 3 çiftçiyi öldürdükleri belirlendi. Terör saldırısı ile ilgili soruşturmayı yürüten İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıyı düzenleyen teröristlere yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla kardeşler Ş.R., Ş.R., K.R ile F.K. ve H.D’i gözaltına aldı ve bu beş kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Teröristlere yardım ve yataklık eden bu kişilerin verdiği ifade doğrultusunda Torbalı ilçesinde yine teröristlere yardım ve yataklık ettiği iddia edilen bir kişi daha gözaltına alındı. İsmi açıklanmayan kişinin sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: