Foça’da Chp’li Kadınlar Kongreye Hazırlanıyor

İlk olarak ilçe kongresinde ana kademesini ve ardından gençlik kolları yönetimini belirleyen Cumhuriyet Halk Partisi...

İlk olarak ilçe kongresinde ana kademesini ve ardından gençlik kolları yönetimini belirleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Örgütünde Kadın Kolları Kongresi 14 Haziran Perşembe günü yapılacak.Foça CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğunu açıklayan ilk isim ise mevcut Kadın Kolları İlçe Başkanı Beyhan Türkay oldu.

Düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıklayan Beyhan Türkay, “26 Şubat 2012 tarihinde gerçekleştirilen partimizin Tüzük Kurultayında cinsiyet kotasının %33 olarak belirlenmesi biz kadınlara Partimizde daha da coşkuyla çalışmak için yeni bir neden olmuştur. Yeni tüzüğümüz yönetimlerde kadınlara daha fazla katılım hakkı vermiştir.Bu noktada genel seçim öncesinde atanarak geldiğim göreve seçilerek ve kendi ekibimi oluşturarak devam etmek istiyorum. Yaşamım boyunca hiçbir işimi yarım bırakmadım. Bilindiği üzere 2011 genel seçimlerinde başarılı çalışmalarımız neticesinde partimiz büyük fark atarak ilçemizde birinci parti olmuştur. Şimdi ise önümüzde yerel seçimler var. Kongremizin hemen ertesi günü çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.Yerel seçimlerin son dakikasına kadar göze göz, dişe diş bir mücadele vererek Partimizi Foça yerel iktidarında ki 30. yılına biz hanımlar taşıyacağız. Bu nedenle de bugüne kadar büyük bir onurla yürüttüğüm Kadın Kolları İlçe Başkanlığına yeniden talibim” diye konuştu.

Reklam
Reklam

YÖNETİM FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

“Geride bıraktığımız görev süremiz boyunca görevimizi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Disiplini, hoşgörüyü ve ekip olma ruhunu hiçbir zaman göz ardı etmedik” diyerek CHP Foça İlçe Kadın Kolları Yönetimi olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler veren CHP Foça İlçe Kadın Kolları Başkanı Beyhan Türkay, İlçe Kadın Kolları Yönetimi olarak yaklaşık 18 aydır görev yaptıklarını, CHP Foça İlçe Kadın Kolları Yönetimi olarak çalışma grupları oluşturduklarını, belde, köy ve mahallelerde görevlendirilen sorumluların önderliğinde yöre halkına düzenli olarak ziyaretlerde bulunduklarını, önemli gün ve haftalarda belirlenen program dahilinde etkinlik faaliyetlerinde bulunduklarını,ilçe genelinde geçim sıkıntısı çeken yöre halkı ile bire bir ilgilendiklerini, sorunların çözümü noktasında sosyal çalışma gruplarını harekete geçirdiklerini ve tespit ettikleri yerel sorunları tek tek dikkate alarak belediyeye rapor halinde düzenli olarak ilettiklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: