Foça'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

İzmir’in Foça İlçesinde bir otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.Kaza, Hacı liman mevkinde...

İzmir’in Foça İlçesinde bir otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza, Hacı liman mevkinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir’den Foça yönüne seyir eden Okan A.‘nın (34) kullandığı 35 FA 3554 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Talip K. (32) yönetimindeki 35 K 34023 plakalı panelvan minibüs ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atan otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada Okan A. (34) ile Murat K. yaralandı.

Kaza sonrası minibüs sürücüsü Talip K., olay yerine gelen yardım ekiplerine, otomobili Okan A.’nın kullandığı söyleyince otomobilde bulunan Okan A. ile Murat K. arasında tartışma çıktı. Bu sırada kaza yerine gelen Okan A’nın yakınları ile Talip K’nın yakınları arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olayın büyümesini, araya giren jandarma ekipleri engelledi.

Reklam
Reklam

Kazaya karışan araçlar çekici ile olay yerinden kaldırılırken, otomobilin kiralık olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: