Folklor Festivalinde Mustafa Ceceli İle Muhteşem Final

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye ile birlikte 5 ülkenin katıldığı ve birbirinden güzel halk oyunlarının...

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye ile birlikte 5 ülkenin katıldığı ve birbirinden güzel halk oyunlarının sergilendiği 3. Uluslararası Folklor Festivali, Mustafa Ceceli’nin sahne aldığı ve yaklaşık 30 bin kişinin katıldığı final gecesiyle son buldu.

22-25 Haziran tarihleri arasında Şahinbey Parkı'nda gerçekleşen 3. Uluslararası Folklor Festivali’nde; Romanya, Kazakistan, Makedonya, Endonezya ve Türkiye’den Diyarbakır halk oyunları, Gaziantep Folklor Kulübü ve Şahinbey Belediyesi halk oyunları topluluğu ekipleri, kendi yörelerine ait halk oyunları ile katılanları büyüledi. Dört gün süren festival boyunca; Orhan Hakalmaz, İhsan Güvenç, Emel Sayın, Mehmet Yakar ve Mustafa Ceceli sahne aldı.

Reklam
Reklam

Festivalin final gecesinde sahne alan Mustafa Ceceli, gecenin geç saatlerine kadar hayranlarını şarkıları ile coşturdu. Havai fişekler eşliğinde sahne alan Ceceli konserinde adeta insan seli yaşandı. Yaklaşık 30 bin kişi Mustafa Ceceli’nin doyumsuz şarkılarıyla eğlenirken, Gaziantep unutulmaz gecelerinden birine daha tanıklık etti. Zeytin bidonu, saksı, kova ve tavadan oluşan foton davulu ile yaptığı şovla on binleri coşturan Ceceli, yaklaşık iki saat sevenlerine birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

Konser sırasında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu sahneye çıkarak, sanatçıya festivale katkılarından dolayı günün anısına plaket ve bakır pilavlık hediye etti. Ceceli’yi bir sanatçı ve dost olarak çok sevdiğini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Üç yıldan bu yana Mustafa Ceceli’yi Gaziantep’e getiriyoruz. Okulları ziyaret ettiğimizde öğrencilerimize kimi getirelim diye soruyoruz, onlarda Mustafa Ceceli diyor. Mustafa Ceceli bizim kadrolu sanatçımız oldu" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

"Gelecek yıl düzenlenecek olan festivale yeniden Mustafa Ceceli’yi davet edelim mi" diye vatandaşlara soran Tahmazoğlu, vatandaşların yoğun alkışları sonrası, "Sizlerin isteği üzerine her yıl festivalimize davet edeceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz