"Fonksiyonel Orman Amenajman Planları" Toplantısı

KASTAMONU(AA) – Tosya ilçesinde, "Fonksiyonel Orman Amenajman Planlarının Yapım Sürecinde Halkın Katılımı" konulu toplantı düzenlendi.

KASTAMONU– Tosya ilçesinde, "Fonksiyonel Orman Amenajman Planlarının Yapım Sürecinde Halkın Katılımı" konulu toplantı düzenlendi. Kaymakam Mehmet Türköz, Tosya Orman İşletme Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ormanların dünyanın akciğerleri olduğunu belirterek, canlıların yaşaması için gerekli olan oksijeni ormanların sağladığını belirtti. Gelecek nesillere bırakabilecek en büyük miraslardan birinin ormanlar olduğunun altını çizen Türköz, "Ormanlarımızı gözetip korumak hepimizin en öncelikli görevleri arasındadır" dedi. Toplantıya, Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, Kastamonu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Çakıroğlu, Tosya Orman İşletme Müdürü Kamuran Aydoğan, işletme şefleri, köy muhtarları ve kooperatif başkanları katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: