Ford Otosan'dan Cizre Meslek Lisesi'ne Malzeme Desteği

Ford Otosan Şırnak'ın Cizre ilçesindeki Cizre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi motorlu araçlar teknolojisi bölümüne...

Ford Otosan Şırnak'ın Cizre ilçesindeki Cizre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi motorlu araçlar teknolojisi bölümüne malzeme desteğinde bulundu.

Ford Yetkili Servisi'nin yapmış olduğu malzeme desteğinden dolayı büyük bir memnunluk duyduğunu ifade eden okul müdürü Osman Aşkın, desteklerinden dolayı yetkili servis yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi. Cizre Ford Yetkili Servis Müdürü Mesut Nart da, "İlçemizde sanayinin gelişmesi açısından deneyimli elemanların yetişmesinde öncülük yapmıştır. İlçemizde açıldığı günden bu yana sanayi alanında ihtiyaç olan elemanların giderilmesinde de önemli bir yere sahip olan Cizre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde bu yıl eğitim öğretime açılan ancak eksiklikleri bulunan motorlu araçlar teknolojisi bölümüne de biz Ford servisi olarak imkanlarımız dahilinde destekte bulunduk" dedi. Cizre Ford Yetkili Servisi Cizre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde açılan motorlu araçlar teknolojisi bölümüne hediye edilen dizel motor parçaları Servis Müdürü Mesut Nart tarafından okul müdürü Osman Aşkın'a teslim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: