Forma ve tozluklara haciz geldi!..

Elazığ'da bir mağaza, Elazığspor'dan alacağı 90 bin YTL'yi tahsil edemeyince kulübe haciz geldi. Elazığspor'dan alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle bir mağaza, kulübe yönelik haciz işlemi başlattı. Avukat ve icra memurunun Elazığspor Tesisleri'ne giderek başlattığı haciz işlemi sırasında forma, şort, tozluk, eldiven, file ve çanta gibi malzemeler ile Elazığspor Kulübü altyapı binasındaki masa ve sandalyelere el konuldu.

Elazığspor Kulübü 2. Başkanı ve Avukatı İzzettin Demir, Türkiye Futbol Federasyonu'nca tescil edilmiş numara ve futbolcuların isimlerinin yazılı olduğu formaların dahi alındığını belirterek, "Bunların kimseye faydası olmayacak. Yapılan haczin amacının ne olduğu ortada. Bunu bilmek lazım. Bu malzemeleri sen kimseye de satamazsın, kimse de almaz. Yine isimleri yazılan formalar şahıslara ait, burada neredeyse futbolcuların özel eşyalarına kadar haciz yapılmak isteniyor. Hiç kimsede Elazığspor'un borcu kalmaz. Bir gün mutlaka ödenecektir. Ancak geçmiş borçlar ödenirken belli bir takvime göre hareket etmek lazım. Bu noktada sabır göstermediler. Bizim burada şikayet ettiğimiz nokta bu" dedi.

Reklam
Reklam

Haciz işlemlerinden sonra malzemeler kamyonla götürülürken, Elazığsporlu futbolcular hafta sonu oynayacakları Altay maçının hazırlıklarına devam etti.