Formda Kalmanın Yeni Adresi Alleben Yüzme Havuzu

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu içerisinde hizmete başlayan Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi, formunu korumak...

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu içerisinde hizmete başlayan Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi, formunu korumak isteyen bayanların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Fitness, step, aerobik, pilates ve spinning branşlarında eğitime aralıksız devam eden Alleben Yüzme Havuzu Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’nde, üyelerin ihtiyaç ve taleplerine özgü uygulanan programlar büyük bir memnuniyet oluşturuyor.

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu Genel Koordinatörü Cengiz Bingül, yüzme havuzu içerisinde yüzme eğitiminin yanı sıra fitness, step, aerobik, pilates ve spinning branşlarında, bay ve bayanlara yönelik programlarla eğitim faaliyetlerine devam ettiklerini, haftada üç gün, üç seans halinde devam eden çalışmalarda, programlardan faydalanmak isteyen tüm üyelerin mesai şartları gözetilerek düzenlemeler yaptıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Bingül, çocuk, genç, yaşlı ayrımı yapmadan herkesi daha zinde bir yaşam için Alleben Yüzme Havuzu’na beklediklerini söyledi.

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’nden faydalanan tüm üyeler, eğitim programlarından ve tesisisin fiziki yapısından oldukça memnun olduklarını, böylesine donanımlı bir tesisi, bir çok farklı branşta, deneyimli antrenörler ve eğitmenler nezaretinde hizmete açtığı için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etmek istediklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: