Formula 1 Pilotu Coulthard, Bursa'ya Gelecek

Dünyaca ünlü Formula 1 pilotu David Coulthard, bu yıl ikincisi düzenlenecek "Türkiye Otomotiv Sektöründe 2. AR-GE Proje Pazarı ve 2.

Dünyaca ünlü Formula 1 pilotu David Coulthard, bu yıl ikincisi düzenlenecek "Türkiye Otomotiv Sektöründe 2. AR-GE Proje Pazarı ve 2. Komponent Tasarım Yarışması" için Bursa'ya gelecek.

Ekonomi Bakanlığı'nın desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından 17-18 Nisan'da Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek yarışmaya konuşmacı olarak katılacak Coulthard, komponent tasarımları kendi deneyimleri ile harmanlayarak sunum eşliğinde değerlendirecek.

Reklam
Reklam

Öte yandan, otomotiv sektörünün profesyonellerini ve sanayicilerini bir araya getiren yarışmayı sosyal medyadan takip edenler arasından yapılacak çekilişle seçilecek kişiler, Coulthard ile kahve içme şansına sahip olacak.

Muhabir: Büşra Nur Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: