Forum Aydın AVM’de ‘Aydın’ dönemi

Hakan Elmastaş Forum Aydın’daki görevini BİMEKS Bölge Müdürlüğü yapmakta olan Uğur Aydın’a devretti.

Forum Sydın AVM’de 3,5 yıldır Forum Çamlık ve Forum Aydın AVM müdürlüklerini yürütmekte olan Hakan Elmastaş Forum Aydın’daki görevini BİMEKS Bölge Müdürlüğü yapmakta olan Uğur Aydın’a devretti.

Aydın AVM yönetimi ve Multi Development yöneticileri Forum Aydın’da basın mensupları ile iftarda bir araya geldi. Alin’s Cafe’de düzenlenen iftar yemeğine Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz, Multi Development Türkiye CEO’su Hakan Turunç, Genel Müdür Luis Pereira, Forum Çamlık AVM Müdürü Hakan Elmastaş, Forum Aydın AVM Müdürü Uğur Aydın, Forum Aydın Finans Müdürü Ahu Göktepe, Forum Aydın Pazarlama Müdürü Ceyda Durak, Multi Development Türkiye Yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Reklam
Reklam

Mutluluk duydum

Forum Aydın AVM’deki görevini Uğur Aydın’a devreden Hakan Elmastaş bu zamana kadar Aydınlılar hizmet vermekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AVM’yi iyi noktalara getirdiklerini belirten Elmastaş, Aydın’ın da elinden gelenin en iyisini yapacağına olan inancının tam olduğunu kaydetti.

1 Temmuz’dan itibaren müdürlük görevine başlayan Uğur Aydın ise “Hakan beyden zor bir görev aldım. Ben de daha Forum Aydın AVM’yi daha iyi noktalara getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: