Forum Aydın, ramazanı Altınörs ile uğurluyor

Forum Aydın, bayramı Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Nalan Altınörs ile karşılıyor.

Ziyaretçileri için unutulmaz bir ramazan programı hazırlayan Forum Aydın, bayramı Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Nalan Altınörs ile karşılıyor.

Eğlenceli aktiviteleri ile büyük beğeni toplayan Forum Aydın, ramazan boyunca ziyaretçileri için ev sahipliği yaptığı renkli gösterilerini Nalan Altınörs konseriyle sonlandıracak. Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Forum Aydın’da hayranlarına nostalji dolu anlar yaşatacak.

Bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında verdiği konserlerle ülkemizi başarıyla temsil eden Nalan Altınörs, 17 Ağustos Cuma gecesi Forum Aydın ziyaretçileri için söyleyecek. Forum Aydın Zeytin Meydanı’nda saat 21.00’da başlayacak konsere tüm Aydınlılar davetli.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: