Forum Kapadokya Engelli Çocukları Yalnız Bırakmadı

Forum Kapadokya, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Engelliler Pikniğine sevimli kahramanları ile destek verdi. Bili, Keni,...

Forum Kapadokya, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Engelliler Pikniğine sevimli kahramanları ile destek verdi. Bili, Keni, Ceni ve Borni'nin eğlenceli konseriyle dans eden çocuklar, gönüllerince eğlendiler.

Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün organize ettiği ve bu yıl 4.'sü düzenlenen Engelliler Pikniğinde çocuklar doyasıya eğlendi. Nevşehir'de bulunan dernekler, sivil toplum kuruluşları ve kurumların da desteklediği piknikte Kapadokya Forum Çocuk Kulübü'nün sevimli kahramanları Bili, Borni, Keni ve Ceni'de çocuklara özel bir konser düzenledi.

Reklam
Reklam

Mustafa Paşa Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Damsa Barajı kenarında yapılan ve sabah erken saatlerde başlayan piknik etkinliğinde hep birlikte yapılan kahvaltı sonrasında Forum Kapadokya'nın sevimli kahramanlarının verdiği konserle devam etti. Konserde sevimli kahramanları yalnız bırakmayan çocuklara şarkılara danslarıyla eşlik etti.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve Ürgüp Kaymakamı Tuba Yılmaz ve Mustafa Paşa Belediye Başkanı Levent Ak'ın da katıldığı etkinlikte gönüllerince eğlenen çocuklar, unutulmaz bir gün geçirdi.

Vali Ceylan ile fotoğraf çektiren Forum Kapadokya Çocuk Kulübü kahramanları renkli görüntüler yarattı.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Ürgüp Kaymakamı Tuba Yılmaz, Mustafa Paşa Belediye Başkanı Levent Ak ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kantar Forum Kapadokya yetkililerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: