Forum Kapadokya'da Doğum Günü Partileri Sürüyor

Forum Kapadokya’da Nisan ayında doğan çocukların doğum günleri, eğlenceli oyunlar, çocuk tiyatrosu ve maskot gösterisi...

Forum Kapadokya’da Nisan ayında doğan çocukların doğum günleri, eğlenceli oyunlar, çocuk tiyatrosu ve maskot gösterisi eşliğinde kutlanacak.

Forum Kapadokya, yıl boyu gerçekleştirdiği Çocuk Kulübü etkinlikleriyle, minik ziyaretçilerini eğlendirmeye devam ediyor.

Forum Kapadokya Çocuk Kulübü tarafından her ayın son cumartesi günü gerçekleştirilen doğum günü partileri; çeşitli oyunlar, çocuk tiyatrosu ve maskot gösterileriyle renkli ve eğlenceli anlara sahne oluyor. Sıra pasta kesmeye geldiğinde ise o ay doğan çocuklar, mumları birlikte üfleyerek yeni yaşlarını birlikte kutlamanın tadını çıkarıyor ve heyecanla Forum Kapadokya Çocuk Kulübü’nün hediyelerini açıyor.

Reklam
Reklam

Nisan ayında doğan çocuklar doğum günlerini 27 Nisan Cumartesi günü 14.00-18.00 saatleri arasında Forum Kapadokya’da gerçekleşecek partide aileleri ve o ay doğan diğer çocuklarla birlikte kutlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz