Forum Kapadokya'da Kavanozdan Vazo Yapım Atölyesi

Eğlenceli etkinlikler ve atölye çalışmaları yapan Forum Kapadokya Kadınlar Kulübü, 14 Nisan Cumartesi günü 'Kavanozdan...

Eğlenceli etkinlikler ve atölye çalışmaları yapan Forum Kapadokya Kadınlar Kulübü, 14 Nisan Cumartesi günü 'Kavanozdan Vazo Yapım Atölyesi'ni açıyor.

Vitray yapımı atölyesi, örgü atölyesi, seramik atölyesi, takı tasarım atölyesi ve mum yapımı etkinliği ile müşterilerine keyif dolu, unutulmaz anlar yaşatan Forum Kapadokya, Nisan ayında 'Kavanozdan Vazo Yapım Atölyesi' açıyor.

2012'de ayda 1 kez ve her ayın ilk Cumartesi günü yapılacak Kadınlar Kulübü etkinliğinden tüm Kapadokya Kadınlar Kulübü üyeleri ve yeni üye olacaklar faydalanabilecek. Nisan ayı etkinliği Polis Haftası kutlamaları nedeniyle 14 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Forum Kapadokya Kadınlar Kulübü'ne üye olmayan ve atölyede misafir olmak isteyen katılımcıların, Forum Kapadokya'daki danışma noktasına gelerek üyelik formunu doldurmaları yeterli olacak.

Forum Kapadokya'daki Kavonozdan Vazo Yapım Atölyesi'ne, tüm Forum Kapadokya Kadınlar Kulübü üyeleri ücretsiz olarak katılabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: