Forum Kapadokya’da Manga İle Sahneye Çıkma Fırsatı

Ünlü müzisyen ve aranjör İskender Paydaş ile Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından Manga’nın yeni yetenekleri...

Ünlü müzisyen ve aranjör İskender Paydaş ile Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından Manga’nın yeni yetenekleri keşfe çıktıkları ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesi, 5-13 Temmuz tarihlerinde Forum Kapadokya’da devam edecek.

Forum Kapadokya, ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesiyle şarkı söylemeyi sevenleri, sesini duyurmak isteyen yetenekleri ve tüm müzikseverleri, usta müzisyen ve aranjör İskender Paydaş ve Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından Manga ile buluşturuyor.

Şarkı söylemeyi seven ve sesini duyurmak isteyen yetenekler, Forum Kapadokya’da 5-13 Temmuz tarihleri arasında kurulacak özel stüdyoda, 9 gün boyunca profesyonel bir tonmayster eşliğinde önceden belirlenmiş şarkıları seslendirecek ve performanslarını kayıt ettirecek. Ardından İskender Paydaş başkanlığındaki jüri bu kayıtlar arasından yapacağı değerlendirmeyle Forum Kapadokya’nın birincisini seçecek.

Reklam
Reklam

Projenin finali olan 14 Temmuz Pazar günü Forum Kapadokya etkinlik alanına kurulacak özel alanda saat 14.30’da hayranlarıyla buluşacak olan Manga, Forum Kapadokya’nın birincisi olan yeteneği açıklayacak.

Gençlerin sevgilisi Manga ayrıca, Forum Kapadokya Facebook sayfası üzerinden seçilecek 20 hayranıyla bir araya gelerek, keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: