Forum Kayseri, Halkla İlişkiler’in Oscar’ı Altın Küre Ödülü’nü Aldı

Uluslarası Halkla İlişkiler Derneği IPRA, halkla ilişkiler dünyasının Oscar’ı sayılan Altın Küre Ödülleri’nde ‘Etkinlik Yönetimi’...

Uluslarası Halkla İlişkiler Derneği IPRA, halkla ilişkiler dünyasının Oscar’ı sayılan Altın Küre Ödülleri’nde ‘Etkinlik Yönetimi’ dalında Forum Kayseri’yi seçti.

IPRA tarafından her yıl düzenlenen ve 31 farklı kategoride adayların değerlendirildiği Altın Küre Ödülleri’nde Forum Kayseri açılış etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen iletişim çalışmalarıyla ödüle layık görüldü. Geçtiğimiz günlerde, ICSC Solal Pazarlama Ödülleri’nde “Dijital Medya” kategorisinde “Jüri Özel Ödülü”ne layık görülen veçevre dostu bina sertifika sistemi olan Breeam Sertifikası’nda (Bina Araştırma Kuruluşu Çevresel Değerlendirme Metodu) “Çok iyi derece” ile ödüllendirilen Forum Kayseri, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği ( IPRA ) tarafından 1991 yılından bu yana düzenlenen “Altın Küre Ödülleri” GWA (Golden World Aweards) ödülleri töreni bu yıl ikinci kez İstanbul’da yapıldı. 9 Kasım gecesi, Sultanahmet Four Seasons Hotel’de ulusal ve uluslararası davetliler ile Türk Halkla ilişkiler sektörünün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirilen törende ödüller sahiplerini buldu.

Reklam
Reklam

Jürisini 40 farklı ülkeden 70 iletişim profesyonelinin oluşturduğu Altın Küre 2012 Ödül töreninde Forum Kayseri Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Gamze Ergel, ödülü IPRA Dünya Başkanı Joanna McDowell’dan aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: