Fosseptik faciasından aile dramı çıktı

Antalya'da meydana gelen fosseptik faciasının ardından bir dram ortaya çıktı.

Antalya'da, fosseptik çukuruna düşerek ölen üç yaşındaki kızın ailesinin maddi imkansızlık nedeniyle 10 gün önce sadece bir yatak ve yorgan alarak Adana'dan Antalya'ya taşındıkları öğrenildi.

Olay, Antalya'nın Beşkonak Mahallesi meydana gelmişti. Evlerinin önünde ablası ile oyun oynayan üç yaşındaki Esengül Işık, fosseptik çukuruna düşerek hayatını kaybetmişti. Olayın ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan küçük kızın cesedi otopsi yapıldıktan sonra babası Ahmet Işık tarafından alınarak memleketi Adana'ya götürüldü.

Reklam
Reklam

Işık ailesinin Beşkonak Mahallesi'ndeki yaşadığı ev bugün sessizliğe büründü. Küçük kızın ölümüne neden olan fosseptik çukurunun olayın meydana geldiği gün gibi yine iki taşla kapatılması dikkat çekti. Fosseptik çukurunun etrafında yine çocuklar bisikletle oynarken Işık ailesinden geriye Adana'dan Antalya'ya gelirken getirdikleri yatak yorgan ve yastıklar kaldı.

Baba Ahmet Işık'ın iki ay önce Antalya'ya geldiği, yaklaşık 10 gün önce eşi ve 10 çocuğunu getirdiği öğrenildi. Gecekondu tarzı evde kalan Işık ailesinin komşularının yardımıyla yaşadığı belirtildi.

İHA