Fotbol: Ziraat Türkiye Kupası

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Salı günü deplasmanda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile yapacağı

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Salı günü deplasmanda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile yapacağı maçın hazırılıklarına İzmir'de başladı.

Spor Toto Süper Lig'de 2-0 geriye düştüğü Akhisar Belediyespor maçında, sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Bursaspor, Nazilli Belediyespor maçı için ilk çalışmasını teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde İzmirspor'un İnciraltı Tesisleri'nde yaptı.

Isınma koşularıyla başlayan idman, 30 dakika süren tempolu koşularla devam etti. Dün oynanan Akhisar Belediyespor müsabakasında forma giyen oyuncular, koşunun ardından açma germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.

Reklam
Reklam

Antrenmana izinli olarak ülkesine giden kaleci Scott Carson dışında 22 futbolcu katıldı.

Yeşil-beyazlı ekip, bu gece İzmir'de konakladıktan sonra Nazilli Belediyespor maçı için yarın Nazilli'ye gidecek ve son çalışmasını burada yapacak.

-Yenik duruma düşmesine rağmen puan çıkardı-

Akhisar Belediyespor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen Sestak ve Serkan Yalçın'ın kendi kalesine attığı gollerle sahadan 1 puanla ayrılan Bursaspor, ligde bu sezon ilk golü kalesinde gördüğü 7 maçın 4'ünde sahadan puan çıkarmayı başardı.

Bu 7 maçta, 1 galibiyet, 3 beraberlik alan yeşil-beyazlı ekip, daha önce ilk golü kalesinde gördüğü Kardemir Karabükspor maçında da rakibini 4-1 mağlup etmişti.

Sanica Boru Elazığspor (1-1), Gaziantespor (1-1) ve Akhisar Belediyespor (2-2) karşısında sahadan 1'er puanla ayrılan Bursaspor, İStanbul Büyükşehir Belediyespor (0-1), Galatasaray (2-3) ve Kasımpaşa'ya (1-2) mağlup olmuştu.

Yeşil-beyazlı ekip ligde ilk yarının son üç maçında Orduspor, Eskişehirspor (D) ve Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: